Sandbrekketoppen 30

5224 Nesttun

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Høylager med takhøyde på 14,5m til leie sentralt på Midtun

Boligtype
Produksjon/Industri, Lager/Logistikk
Areal: 1376m2
Overtakelse: 01.04.2020
Beskrivelse
Det blir nå ledig et attraktivt høylager med hele 14,5m takhøyde nymalt og med epoxybelegg på gulv. Lokalet vil få kjøreporter med tilkomst via rampe samt direkte innkjøring for truck. Det vil være meget bra lysinnslipp både gjennom takvinduer og vinduer på yttervegg. Dette er et av få lokaler i Bergen med denne takhøyden, samt meget god standard.

Tilkomst til lokalet blir via stor kjørerampe. Utleier vi utvide område utenfor lokalet slik at logistikken med varer inn/ut av bygget vil fungere på en god måte for leietaker. Huseier er positiv til å tilrettelegge for leietaker i lokalet. Ta kontakt for visning eller mer informasjon om lageret.
Beliggenhet
Midtunbygget har en sentral beliggenhet midt mellom Bergen Sentrum og Flesland Flyplass. Midtun ligger tett på alle de store innfartsårene og har således god kommunikasjon både mot nord, syd, øst og vest i Bergen. Midtun er et område med enkel tilkomst til og fra alle bydeler og med lite trafikk. Det er et område med mange spennende bedrifter. Av etablerte virksomheter på Midtun kan det nevnes Coop Obs, Sandven Service, Neumann Bygg, Ventistål, Corvus Energy, Byggmax, Jysk, Europris, Hageland, Meny, Bring, Hummervoll, Midtun Zoo, Kavli m.m.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Sandbrekketoppen 30,
5224 Nesttun


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter